Suzan Avcı Filmografi

1956 yılında başladığı sinema kariyerinde özellikle Yeşilçam filmlerinde kötü karakteri canlandırdı.

Suzan Avcı,Suzan Bizavcı,1937,Şıngırdak Melahat,Yaralı Kuş,Mazideki Yıllarım,Turist

Suzan Avcı (gerçek ismi Suzan Bizavcı, d. 25 Eylül 1937, Bursa), Türk sinema sanatçısı, aktris.

Doğum Adı Suzan Bizavcı
Yıl 25 Eylül 1937
Ülke Bursa, Türkiye
Meslek Aktris,Yapımcı, Oyuncu
Evlilik(ler) Alp Akşiray (1952–1959)-Erdoğan Tünaş (1970–2007)

Okumaya devam et “Suzan Avcı Filmografi”

Jennifer Garner

Jennifer Anne Garner (d. 17 Nisan 1972, Houston, Teksas) ABD’li oyuncu.

Jennifer Anne Garner,Jennifer Garner,Jen Garner,1972,ABD,Hemşire Sandra,Wanda,Sydney Bristow,Alias,Elektra Natchios,Daredevil,Jenna Rink,13 Going On 30,Elektra,Gray Wheeler,Janet Mayes,Vanessa Loring,Julia Fitzpatrick
Jennifer Anne Garner (d. 17 Nisan 1972, Houston, Teksas) ABD‘li oyuncu.
Altın Küre sahibi Garner, Felicity adlı gençlik dizisinin setinde tanıştığı Scott Foley ile evlenmiş, ardından Alias’tan rol arkadaşı Michael Vartan ile birlikte olmuş, son olarak da Ben Affleck ile evlenmiştir. Keşke 30 Olsam (13 Going On 30), Pearl Harbor, Daredevil, Elektra, The Kingdom ve Juno gibi yapımlarda rol almıştır.

Okumaya devam et “Jennifer Garner”

Diane Keaton Filmografi

Diane Keaton (d. 5 Ocak 1946), ABD’li sinema oyuncusu, yapımcı ve yönetmen.

Diane Keaton (d. 5 Ocak 1946), ABD’li sinema oyuncusu, yapımcı ve yönetmen.

Doğum adı Diane Hall
Doğum 5 Ocak 1946 Kaliforniya, ABD
Meslek Aktris, Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen
Etkin yıllar 1970-günümüz
BAFTA Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu 1978 Annie Hall
Akademi Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu 1977 Annie Hall
Altın Küre Ödülleri En İyi Kadın Oyuncu – Müzikal veya Komedi 1978 Annie Hall
2004 Something’s Gotta Give

Okumaya devam et “Diane Keaton Filmografi”